Vardagen i en framåtblickande skola mitt i staden

Okategoriserad

Mitt höstlov

24 okt , 2014, 19.04 Gustav Wiik

 

Hej!

Jag fick alltså i uppdrag att berätta lite om mitt höstlov, och så fort jag och min kompis Fanny Sallinen hörde det, så fick vi den galna idén att vi skulle ordna något utöver det vanliga tråkiga resandet och hemmasittandet utan att göra något vettigt. Så vi ordnade alltså en alkoholfri fest och bjöd in en massa kompisar.

Man skulle kunna tänka sig att festen blev en flopp, när vi nu bara var sex stycken arma kråkor som sist och slutligen dök upp, men tvärtom! Den förde oss närmare, och det blev mer mysigt istället. Vi kickstartade med att kolla på Disneys Frozen medan vi åt godis. Efter det började vi laga mat tillsammans. Eller det var tanken, men det blev tyvärr inte så. Jag och min kompis Jennye Wahlsberg stod i köket och kockade, medan de andra satt och väntade på att maten skulle bli färdig. Nå, ingen fara på torpet, vi lagade så gärna mat, och när maten var klar så satt vi alla ner och åt. Det var skönt att vi inte hade en droppe alkohol inblandat, och vi hade fina diskussioner och en allmänt skön stämning.

Efter maten beslöt vi oss för att ha en lek som många säkert känner till: Truth or Dare. Vi kom inte på så hemskt många frågor att ställa när det gällde ”truth”, så vi körde för det mesta med ”dare”. I mitt fall ledde det till att jag blev tvungen att dricka en ganska sliskig blandning som vi hade kört ner i mixern, hade på mig allt för små kvinnokläder och ett stort smil på mitt fejs. Vi for dock alla hem när festen var slut, men nöjda och glada.

Jag måste säga, att det var någonting som jag gärna skulle göra om på nytt. Jag hade det jätteroligt och jag tror att jag kan säga det för de andras del likaså. Jag vill därför uppmuntra ungdomar som far på många fester, att ta det lugnt med alkoholen, du kan ha roligt utan den också. Jag tror verkligen att vi kommer ordna något liknande i framtiden, med mera folk och mer program på agendan, och vem vet kanske du också blir bjuden? 😉

Kalender

oktober 2014
M T O T F L S
« sep   Nov »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Kommenteringen är stängd.