Vardagen i en framåtblickande skola mitt i staden

Okategoriserad

Fixar ni vårfesten?

14 maj , 2011, 22.01 Marina Lindholm

 

Kära rektor & kolleger & studerande,

detta kanske påverkar vardagen i vår ”framåtblickande skola” de närmaste veckorna: Jag finns nämligen nånstans ”mitt ute i ingenting”  i Ungern.Skylten gör mig förbryllad och jag är dålig på att läsa kartor.En titt i kalendern visar att det är vårfester med musikprogram  på kommande. Massor med övningar och program de tre följande veckorna. Vilket gör att  jag kanske inte ens ids veckla upp kartan för att  försöka hitta hem.

Visst fixar ni allt musikprogram till studentdimissionen om jag stannar här ett par veckor till? Det finns duktiga elever och lärarna kanske kan bidra med lite körsång. Det är bara att öva några gånger. Kom ihåg att se glada ut när ni sjunger och tips nummer ett för nybörjare: ”Härlig är jorden” sjungs på julfesten och ”Den blomstertid” på vårfesten.

Puss & kram från mussa-Marina

PS: Jag tror nog jag hittar hem till julfesten!

2 kommentarer

  1. Rektor skriver:

    Hon skämtar friskt med allvarliga saker! : )

    • Marina Lindholm skriver:

      skämt eller inte – ingen är oersättlig. Men man kan ju alltid testa ifall nån märker om om man är borta 🙂 Men nu är jag hemma så rektorn kan sova lugnt. Undrar om jag hade kartan upp-och–ned-vänd när det var så svårt att navigera? Och musikprogrammet fixas – precis som vårt VM-guld för ett par minuter sen.Jihaa!

Kommenteringen är stängd.