Vardagen i en framåtblickande skola mitt i staden

Lucas

I väntan på studentens lyckliga dag

30 Nov , 2015, 18.47 Lucas Forth

 

När jag år 2013 påbörjade gymnasiet kändes det som en evighet tills jag skulle ta studenten. Tre hela år! Det är ju lika länge som hela högstadiet! Tiden kommer att gå så långsamt..! Men nu när 2015 lider mot sitt slut och den sista perioden för de flesta abiturienter just ska börja kan jag inte göra annat än att tänka hur roligt ABI-året varit hittills.

 

Vi kickstartade året med en ABI-tältning natten innan skolstarten. Ungefär 60 stycken av oss samlades på skolgården för att fira början av vårt sista år, och slutet av vår sista fria sommar. Vi umgicks, lyssnade på musik lite för högt, dansade lite för länge och gick och lade oss i våra tält, hängmattor och bilar alldeles för sent. Nästa dag var hela årskursen iklädd morgonrock och solglasögon, vilket måste ha varit en underhållande syn för de stiligt klädda ettorna och tvåorna.

 

Strax efter skolstarten organiserade vi en ABI-kommitté, en grupp som ägnar sig åt att anordna allt ABI-relaterat. ABI-kläder, halare, temadagar, fester, lärarmiddag och mycket mer står på listan av saker som kommittén fixar. Vi fixar också olika sätt för oss att betala för lärarmiddagen och lastbilsflaken som vi på bänkskuddardagen ska åka på.

Det gick åt mycket tejp för att skärmen med nedräkningen skulle hållas på plats.

Det gick åt mycket tejp för att skärmen med nedräkningen skulle hållas på plats…

 

Det här året har varit ett av de roligaste någonsin. Årskursens sammanhållning har verkligen ökat, och det råder en god stämning mellan var och en av oss. Det blir mer och mer pirrigt då studentskrivningarna närmar sig, men vi måste komma ihåg att året inte är slut än.
Inte länge kvar tills vi får sjunga om studentens lyckliga dag. Vart tog tiden vägen?

 

... men till slut lyckades det.

… men till slut lyckades det.

Kalender

november 2015
M T O T F L S
« okt   Dec »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Kommenteringen är stängd.