Vardagen i en framåtblickande skola mitt i staden

Daniela,Milla

Amazing Race: på språng i Helsingfors

28 sep , 2015, 17.10 Daniela Bergholm

 

stillbild 3 Vårt Land

Vi kom väldigt klart ihåg hurdant Amazing Race hade varit för två år sedan då vi själva var ettor. Ett regnigt och kallt äventyr kan man säga. Detta år var det definitivt en déjà-vu-upplevelse eftersom vädret och stämningen var precis den samma. Detta år stod vi på andra sidan dock, och fungerade som en kontroll. Från nio på morgonen till två på eftermiddagen stod vi vid Runebergsstatyn i regnet och filmade grupper som sjöng “Vårt land”, väldigt stämningsfullt var det. Alla tog inte uppgiften på fullt allvar eftersom de var aningen för coola för att sjunga då vi filmade, men vissa hade roligt vill vi påstå.

 

 

Det var inte allt för glamoröst att stå där i regnet i väntan på grupper. I början hade vi massvis med grupper men sedan blev det plötsligt en lång paus då vi för att få tiden att gå själva stod och sjöng på Esplanaden. När det äntligen kom grupper var det många som hittade på kreativa sätt för att få så mycket poäng som möjligt. Vi hade en som hoppade volt bakåt, och en grupp bad en mexikansk familj sjunga Mexikos nationalsång, eftersom det råkade vara Mexikos nationaldag. I slutet av dagen hade vi ett flertal videor med sjungande ettor och tvåor från GGs och fått ett gott skratt tack vare mänskors kreativitet. Det enda tråkiga med dagen var det dåliga vädret som alltid tycks inträffa på Amazing Race.

 

Milla och Dani    

Se också skolans webbplats.

 

stillbild Vårt Land

stillbild 2 Vårt Land

Kalender

september 2015
M T O T F L S
« aug   okt »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Kommenteringen är stängd.