Vardagen i en framåtblickande skola mitt i staden

Okategoriserad

Vädrar kungligt bröllop och första maj!

29 apr , 2011, 08.52 Niklas Wahlström

 

Det är Chic som gäller!

Föreningen Raides informationstillfälle om rusmedel och missbruk har just avslutats. Den sk Drogbussen står på skolgården och tar emot grupper av studerande som närmare får höra om faror och skador som förorsakas av rusmedel. En studerande tyckte timingen av infotillfället var ”bra”.  Jag försäkrade honom att det bara var en tillfällighet att vi fick besök av föreningen just idag. Raides informatörer är svårbokade men vi lyckades få hit dem efter enträgna försök.

För övrigt glatt gäng i huset idag. Ballongerna och serpentinerna i matsalen, munkarna som köket bjuder på, berget av bullar som blev över från gårdagens föräldramöte och solskenet som håller i sig är väl inte enda orsaken till att stämningen känns extra uppsluppen och varm. När skoldagen slutar kl. 14.30 är nog huset tömt på nolltid. Paret prins William och Kate Middelton har diskuterats flitigt i lärarrummet hela veckan och idag blir drömmen sann. Den skall många bland lärarna och våra studerande bevittna innan firandet av vårens ankomst står på veckolsutsagendan. Dubbel orsak att fira fick en av våra bloggare att ta på sig festutstyrseln. Kan ni gissa vem det är?

PS. Hittade en engelsk site där man kan skaffa sig ett kungligt namn, bröllopet till ära. Måste trycka nya visitkort!

Lord Niklas Waddington Wahlströmberton of Helsinkishire

Kalender

april 2011
M T O T F L S
    maj »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Kommenteringen är stängd.