Vardagen i en framåtblickande skola mitt i staden

Okategoriserad

Påskharen hälsade på

26 apr , 2011, 15.21 Marina Lindholm

 

Vi har ibland mystiska besök i vårt lärarrum. Någon lämnar godsaker i kafferummet och en liten hälsning till lärarna.

Strax före påsk hade vi igen besök. Det var ”påskharren” som hade lämnat en hel korg med chokladägg efter sig samt ett kort på vilket han (eller hon?) tillönskade alla lärare i ”Grankuula gymnasium” en ”riktigt trävlig posk”.

Kollegerna var förstås förtjusta över besöket och vred i sig chokladägg för brinnkära livet. Ja, jag var ju inte så förtjust, för när jag kom till lärarrummet var alla ägg uppätna! Och de lär ha varit många…

Ingen hade råkat se påskharen men stilen på kortet påminde förunderligt nog om rektorns spretiga handstil. Men eftersom rektorn med ett snett leende påstod att han är oskyldig och man måste tro på rektorer (i alla fall ibland), så är mysteriet fortfarande olöst.

Men vi gillar påskharen. Och vi tycker också om julgubben och den mystiska mannen som kommer på visit före något lov eller efter någon speciellt tuff period. Hoppas att de hinner besöka alla andra skolors lärarrum också!

Kalender

april 2011
M T O T F L S
    maj »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

2 kommentarer

 1. Lotta skriver:

  Så roligt att ni skriver här på Husis-bloggen. Har inte sett era skriverier här tidigare…
  Vad snäll påskharren var som hämtade chokoägg åt er oxå.
  Ha en skön vår – snart blir ni belönade med ett långt och hoppeligen varmt och skönt SOMMARLOV !

  • Marina Lindholm skriver:

   Tack – vi är nya och försöker vänja oss vid titeln ”Bloggare”. Och belöningen i form av sommarlov ser vi verkligen fram emot 🙂

Kommenteringen är stängd.